Online marketing effectief inzetten

Wil je succesvol(ler) worden in online marketing? Bekijk dan de online marketing opleiding. Ruim 10 jaar ervaring als online marketeer, workshopleider en onderwijsontwikkelaar is samengebracht in de opleiding ‘Online Marketing Fundamentals’.

Na afloop kun je:

  • effectiviteit van acties voorspellen en vergroten
  • online gedrag van klanten begrijpen en beïnvloeden
  • ’top of mind’ blijven gedurende de hele customer journey
  • online marketing begrippen plus concepten uitleggen en toepassen

Leren wanneer het jou uitkomt

De opleiding is in de vorm van een e-learning. Je kunt op ieder moment dat het jou uitkomt de cursus online volgen. Compleet met uitleg, oefenvragen, opdrachten en een eindtoets.

Online marketing simpel uitgelegd

Geopende oester. Een online marketing opleiding zorgt dat je tot de kern komt
Online marketing is als een oester: je moet hem eerst ‘kraken’ voor je de parel ziet

De afgelopen jaren heb ik bij veel bedrijven in keuken mogen kijken waar het om online marketing gaat. Hierbij valt me op dat veel marketeers struikelen over het enorme aanbod aan kanalen. Van social media tot website, van zoekmachine tot marktplaats. In de opleiding ‘kraken’ we daarom deze lagen om bij de parel te komen: het sturen van online bezoekers naar een aankoop.

Succesvol online marketeer worden

Online marketing opleiding stemt alle raderen en kanalen op elkaar af
Combineren kanalen om klanten op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Dat is wat succesvolle online marketeers doen

Succesvolle online marketeers snappen het online gedrag van hun klanten. Ze doen dit door met behulp van data hun boodschappen steeds beter af te stemmen op de specifieke informatiebehoefte van hun doelgroep en/of individuele klanten. Waardoor het conversies en opbrengsten toenemen. In de opleiding leer je:

  • zoek- en beslisproces van online klanten begrijpen en beïnvloeden
  • meetplannen opstellen om effect van campagnes vast te stellen
  • bepalen hoe budgetten zo effectief mogelijk kunnen worden ingezet
  • keuzes maken met betrekking tot inzet van kanalen en volgen trends

Vele jaren ervaring in één online marketing e-learning

Meer dan 10 jaar ervaring als online marketeer, workshopleider en onderwijsontwikkelaar is samengebracht in deze online marketing opleiding. Het is een e-learning. Om te zorgen dat je opleiding helemaal zelfstandig, op de momenten dat het jou uitkomt, kunt doorlopen. Om kwaliteit te garanderen is de e-learning ontwikkelt in samenwerking met Skoledo. Zij hebben al tientallen andere e-learnings opgezet en worden hoog gewaardeerd door de deelnemers. Bekijk de reviews >>

Skoledo heeft ruime ervaring met e-learnings en krijgt gemiddeld een 9,4 van deelnemers

Online marketing opleiding starten

De opleiding heeft de toepasselijke naam ‘online marketing fundamentals’ gekregen. Zoals gezegd gaan we naar de basis van online marketing succes. Van daaruit maken we keuzes. Ga naar de site van Skoledo om inhoud van de opleiding en de leerdoelen te bekijken.