NickLink werkt nauw samen met een aantal marketingprofessionals. Samen staan we garant voor jarenlange ervaring en specialistische kennis in diverse deelgebieden binnen de marketing. Maak kennis met de professionele vrienden van NickLink.

Moreel Leider

Moreel Leider(schap)

Moreelleider.nl

NickLink is mede-initiatiefnemer van moreelleider.nl. Een digitaal volwassen marketeer en organisatie neemt verantwoordelijkheid voor de middelen die ze inzetten. Daarom is het nodig dat je voor jezelf weet wat je ‘goed’ vindt voor de samenleving, de gevolgen van de middelen die je inzet kunt inschatten en daarnaar handelt.

Meer informatie

Op de site staat meer informatie over moreel leiderschap en de stappen om dat te verbeteren. Het moreel waardenkompas helpt om je koers als moreel leider te vinden en te checken of je op de goede weg bent.


Skoledo

Skoledo maakt actieve e-learnings voor iedereen. Het doel is mensen effectiever de laten leren. De trainingen zijn online beschikbaar. Daardoor kan iedereen ze volgen waar en wanneer men wil.

Contact

Skoledo B.V.
Paxtonstraat 3p
8013 RP Zwolle
T. 038-4217688
E. info@skoledo.com
W. www.skoledo.com


Buro Vrijetijdswerk

Buro Vrijetijdswerk is een projectburo voor vrijetijdsmanagement en evenementen. Dat houdt in dat zij kan worden ingezet t.b.v. een brede range aan projecten in de vrijetijdssector. Daarbij is Buro Vrijetijdswerk gespecialiseerd op het gebied van festivalmanagement. Onze projecten hangen vaak samen met city- of regiomarketing, maar kunnen net zo goed zijn gericht op bijvoorbeeld productontwikkeling of het stimuleren van samenwerking in de vrijetijdssector.

Contact

Buro Vrijetijdswerk
Roggestraat 44
7311CD Apeldoorn
T. 06-41210488
E. info@vrijetijdswerk.nl
W. www.vrijetijdswerk.nl


Een Idee – Om trots op te zijn

Samenwerking organiseren, gezamenlijke idealen nastreven en samen doen waar jouw organisatie goed in is. Dat is waar Een Idee aan bijdraagt. Een idee organiseert iedere vorm van samenwerking binnen bedrijven en organisaties. Voorop staat samenwerken met ondernemers die trots zijn op hun bedrijf. Plezier en passie en maatschappelijk bijdragen zijn de drijfveren.

Contact

Een Idee
Amphenseweg 17
7241 ND Lochem
T. 0628737845
E. info@eenidee.nu
W. www.eenidee.nu