NickLink werkt nauw samen met een aantal marketingprofessionals. Samen staan we garant voor jarenlange ervaring en specialistische kennis in diverse deelgebieden binnen de marketing. Maak kennis met de professionele vrienden van NickLink.

Skoledo

Skoleo e-learning - leren om te zien

Skoledo

Skoledo maakt actieve e-learnings voor iedereen. Het doel is mensen effectiever de laten leren. De trainingen zijn online beschikbaar. Daardoor kan iedereen ze volgen waar en wanneer men wil.

Contact

Skoledo B.V.
Paxtonstraat 3p
8013 RP Zwolle
T. 038-4217688
E. info@skoledo.com
W. www.skoledo.com


Buro Vrijetijdswerk

Buro Vrijetijdswerk

Buro Vrijetijdswerk

Buro Vrijetijdswerk is een projectburo voor vrijetijdsmanagement en evenementen. Dat houdt in dat zij kan worden ingezet t.b.v. een brede range aan projecten in de vrijetijdssector. Daarbij is Buro Vrijetijdswerk gespecialiseerd op het gebied van festivalmanagement. Onze projecten hangen vaak samen met city- of regiomarketing, maar kunnen net zo goed zijn gericht op bijvoorbeeld productontwikkeling of het stimuleren van samenwerking in de vrijetijdssector.

Contact

Buro Vrijetijdswerk
Roggestraat 44
7311CD Apeldoorn
T. 06-41210488
E. info@vrijetijdswerk.nl
W. www.vrijetijdswerk.nl


CVJO Berkelland

CVJO Berkelland

CVJO Berkelland

CVJO biedt jonge ondernemers een ijzersterk netwerk. Deelnemers krijgen een volledig – en voor deelnemers helemaal gratis – ontwikkelprogramma. Het CVJO biedt via haar deelnemers en ervaren partners waardevolle kennis en ondersteuning voor alle ondernemers in de regio. Het is een locatie waar samenwerkingen ontstaan, nieuwe ideeën samenkomen en producten worden geboren.

Naast NickLink zijn circa 15 andere ondernemers aangesloten.

Contact

CVJO Berkelland
Brink 22
7151 CR Eibergen
T. 06 5187 2153
E. info@cvjoberkelland.nl
W. www.cvjoberkelland.nl


Een Idee – Om trots op te zijn

Een idee – om trots op te zijn

Samenwerking organiseren, gezamenlijke idealen nastreven en samen doen waar jouw organisatie goed in is. Dat is waar Een Idee aan bijdraagt. Een idee organiseert iedere vorm van samenwerking binnen bedrijven en organisaties. Voorop staat samenwerken met ondernemers die trots zijn op hun bedrijf. Plezier en passie en maatschappelijk bijdragen zijn de drijfveren.

Contact

Een Idee
Brink 22
7151 CR Eibergen
T. 0628737845
E. info@eenidee.nu
W. www.eenidee.nu


Hands-On Advies

Partners NickLink: Janneke Nijenhuis

Hands-On Advies
Janneke Nijenhuis

Hands-On advies adviseert horeca bedrijven (hotels en restaurants) en bedrijven in de toeristische sector op het gebied van sales, marketing, website design en ontwikkeling, distributie en website optimalisatie (SEO). Na 17 jaar in de hotellerie gewerkt te hebben als marketing manager en commercieel directeur bij respectievelijk Golden Tulip Hotels en Hampshire hotels kan Hands-On u bij vele praktische vraagstukken een praktische oplossing bieden.

In het kort kan Hands-On u met de volgende onderdelen van uw commerciele activiteiten van dienst zijn:

  • Sales en Marketing planning
  • Webdesign en development (met CMS)
  • Weboptimalisatie (SEO)
  • Distributie optimalisatie
  • Ondersteuning bij keuze reserveringssystemen
  • Social Media
  • Web strategie
  • Internet Marketing

Contact

Hands-On Advies
Janneke Nijenhuis
Hanrathsingel 14
1252 AE Laren
T. +31 (0)35 6231419
M. +31 (0)6 21700357
E. info@handsonadvies.nl
W. www.handsonadvies.nl